Η εταιρεία μας: ΠΕΤΡΟΚΑΜΙΝ Ο.Ε. δραστηριοποιείται στον χώρο της κατασκευής και εμπορίας οικιακών δομικών προϊόντων και προϊόντων θέρμανσης από το 1980. Η κατασκευαστική μας δραστηριότητα περιλαμβάνει την παραγωγή τζακιών (παραδοσιακά με πυρότουβλα), ψησταριών (μπάρμπεκιου), παραδοσιακών φούρνων, βοηθητικών πάγκων και τσιμεντένιων καπέλων καμινάδας.

Επιπλέον, εισάγουμε και εμπορευόμαστε πυρίμαχα υλικά, πυρότουβλα τζακιού, βιομηχανικά πυρότουβλα (αργιλοπυριτικά - μαγνησιακά, κατάλληλα για επαγγελματικές κατασκευές όπως κλιβάνους και ασβεστοκάμινα), φυσικά σκαπιτσαριστά πετρώματα και τεχνητά (ΜΑΘΙΟΣ stone), πετρώματα, τσιμεντένιες και ανοξείδωτες καμινάδες, καπέλα καμινάδας, πυροτσιμέντα, πυροχώματα, κόλλες. Καυσόξυλα: δρυς και οξιά. Πέλλετ : ALFAWOOD Νευροκόπι, MENALO, EVIA, SCHWEIGHOFER. Όλα τα προιόντα μας διατίθενται σε ΧΟΝΔΡΙΚΗ και λιανική πώληση.

Θέλοντας να βρισκόμαστε πάντοτε στην αιχμή των τεχνολογικών εξελίξεων, κατά την τελευταία 15ετία δραστηριοποιηθήκαμε στον τομέα των ενεργειακών συσκευών θέρμανσης που έχουν σαν καύσιμη ύλη το ξύλο ή το πέλλετ, επενδύοντας σε ισχυρές συνεργασίες με τους μεγαλύτερους κατασκευαστές της Ευρώπης όπως EDILKAMIN, SPARTHERM, PIAZZETTA.

Ενεργειακά τζάκια ξύλου αερόθερμα και καλοριφέρ, ενεργειακές σόμπες ξύλου αερόθερμες και καλοριφέρ, ενεργειακές σόμπες ξύλου με φούρνο, ενεργειακές κουζίνες ξύλου αερόθερμες και καλοριφέρ, ενεργειακές κασέτες ξύλου αερόθερμες, ενεργειακές σόμπες πέλλετ αερόθερμες και καλοριφέρ, ενεργειακές κασέτες πέλλετ αερόθερμες και καλοριφέρ και ενεργειακούς λέβητες πέλλετ είναι μερικά από τα προϊόντα που εμπορευόμαστε και έχουν σαν καύσιμη ύλη το ξύλο, την μπρικέτα ή το πέλλετ. Καύσιμη ύλη που επίσης μπορούμε να σας προσφέρουμε στην καλύτερη ποιότητα. Επιπλέον, η πολύ καλή σχέση που έχουμε αναπτύξει με τις κορυφαίες εταιρείες του χώρου, μας επιτρέπει να εισάγουμε πολλά προϊόντα κατ' αποκλειστικότητα.

Αναπτύσσουμε και να εμπλουτίζουμε συνεχώς την γκάμα των προϊόντων που διαθέτουμε. Προϊόντα με υψηλή αισθητική, εργονομία και λειτουργικότητα, έχοντας πάντα ως βάση την ποιότητα και τις προσιτές τιμές. Φιλοσοφία μας είναι η ανάπτυξη σχέσης εμπιστοσύνης με όλους τους πελάτες μας. Μια σχέσης που δεν περιορίζεται απλά στην πώληση του προϊόντος, αλλά συνεχίζεται εξυπηρετώντας κάθε νέα ανάγκη που μπορεί να προκύψει (AFTER SALES SERVICE), τόσο στο χονδρικό, όσο και στο λιανικό εμπόριο. Προς αυτόν τον στόχο συντελεί το εξειδικευμένο και πιστοποιημένο προσωπικό μας. Άνθρωποι με μεράκι, εμπειρία και υπευθυνότητα, έχουν εκπαιδευτεί στις εγκαταστάσεις της κάθε εταιρείας που αντιπροσωπεύουμε, αλλά και εξακολουθούν διαρκώς να ενημερώνονται σχετικα με τα προϊόντα τους, ούτως ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε την άριστη εγκατάσταση και τεχνική υποστήριξή τους.

Ευελπιστούμε ότι μέσα στην παρούσα ιστοσελίδα θα βρείτε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε σχετικά με τα προϊόντα και την εταιρία μας. Αν επιθυμείτε να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μας, δεν έχετε παρά να μας στείλετε ένα e-mail: paradelli@yahoo.gr

ή να μας καλέσετε: 27410 72511 ή ακόμη καλύτερα να μας επισκευφθείτε και να μας γνωρίσετε από κοντά, στον εκθεσιακό μας χώρο στον Ισθμό της Κορίνθου, όπου θα έχετε την ευκαιρία να δείτε πολλά προϊόντα, ακόμη και σε πλήρη λειτουργία.


40 Χρόνια εμπειρία στην κατασκευή Ψησταριών, Φούρνων & Παραδοσιακών Τζακιών

 

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

    

Compare